Tyck Till
slider bildslider bildslider bildslider bildslider bildslider bildslider bildslider bildslider bildslider bildslider bild
Bakåt

Salong Lidköping

Sockerbruksgatan 1, 531 40

0510-61600 / lidkoping@casmarasalong.se
MassageVaxningTandblekningMake upHänder & FötterAnsikts behandlingarFransar & BrynBehandlings paketBotox RestylanKropps behandlingarSpray TanningKöp PresentkortBoka tid online

Ansikts behandlingar

Skin Sensation ansiktsbehandling (Utförs av: LENA BERG)

Professionell behandling  förser huden med alla essentiella komponenter den behöver som fukt, mineraler och vitaminer. Huden kan av olika anledningar hamna i obalans och leda till förtidigt hudåldrande. Den högtekonologiska sammansättningen av de aktiva ingredienserna i denna serien: vitamin A, C, E och mineralkomplex, kan jämföras med behandlingar som utförs på medicinska skönhetskliniker.

Rekommenderas för alla hudtyper och speciellt lämplig för känslig hud och hud med couperose.
60 min.

695 kr

Min Casmara (Utförs av: LENA BERG)

I denna ansiktsbehandling väljer terapeuten från en rad naturliga ampuller och algmasker.
Varje ampull innehåller ett biologiskt serum med en specifik funtion och mål.
Samtidigt som varje mask innehåller naturliga ingredienser för att inrikta sig på specifika hudproblem. Detta är verkligen en ansiktsbehandling skräddarsydd för dig.  
60 min.

575 kr

Casmara Express (Utförs av: LENA BERG)

En snabb behandling, bestående av rengöring, serum och mask.
En idealisk introduktion till fördelarna med Casmara.
30 min.

395 kr

Anti-oxidant Goji behandling (Utförs av: LENA BERG)

Denna professionella behandling har en stark antioxidant effekt på grund av sin höga koncentration av tibetanskt “Goji” fruktextrakt och naturliga ingredienser. Den förebygger ålderstecken och stärker hudens naturliga försvar.
60 min.

675 kr

Lightening Nácar behandling (Utförs av: LENA BERG)

En behandling som skapats speciellt för att hjälpa till att reducera hyperpigmentering. Kraftfull rengörande och upplysande behandling som har förmågan att minimera fina, ytliga linjer, ger klarare och jämnare hudton, strålande och yngre hud. Rekommenderas för solskadad, mogen hy och hud som har pigmentfläckar.
Används försiktigt under sommarperioden.
60 min.

765 kr

Regenerating Ansiktsbehandling (Utförs av: LENA BERG)

Denna förnyande behandling, som koncentrerar sig på att ta bort oönskade lager av tråkig och flagnande hud, återupplivar hudens naturliga fukt och stimulerar cellförnyelsen med optimal koncentration av alfa-och beta hydroxysyror. Hjälper till att förbättra hudens struktur och utseende och samtidigt minska fina linjer och rynkor. Lämplig för alla hudtyper.
60 min.

675 kr

Anti-age Hydro ElixirCell (Utförs av: LENA BERG)

Mycket kraftfull behandling som innehåller de nyaste mest aktiva ingredienser som följer de senaste vetenskapl. tendenserna beträffande hudföryngring.
Förebygger och motverkar de första tecknen på åldrande och förbättrar synliga hudskador.
En chock-behandling som stimulerar hudens stamceller.
75 min.

895 kr

Intensive Q 10 treatment (Utförs av: LENA BERG)

En behandling av intensiv näring, berikad med två grundläggande ingredienser som ger huden den nödvändiga energin för väckelse och reparation.
Den intensivt närande effekten av behandlingen gör den särskilt rekommenderad för torr, trött hy och generellt för hy med behov av reparation, som kräver en energi-kick. 
60 min.

695 kr

Dermopurifying Shine stop (Utförs av: LENA BERG)

Speciellt lämpligt för bland och fet hud, som visar en anti-estetisk aspekt orsakas av talgöverskott tjockt skinn, vidgade porer, pormaskar, överskotts glans, etc.
60 min.

655 kr

Casmara Lyx ansiktsbehandling (Utförs av: LENA BERG)

För dig som vill uppleva lyxen i vardagen.
Vill du unna dig något alldeles, alldeles speciellt och behöver extraordinär avkoppling är denna ansiktsbehandling perfekt för dig.
En ansikts-och ögon-behandling i ett, som lugnar trötta ögon, reducerar linjer, skydda och återfukta huden. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning, brynfärgning med formning, massage, ansikts-och ögon mask och avslutande produkter.
75 min.

725 kr

Ansiktsbehandling för män (Utförs av: LENA BERG)

En behandling med fokus på vanligt förekommande hudproblem hos män, såsom inåtväxande skäggstrån och känslighet eller uttorkning vid rakning. I denna ansiktsbehandling ingår rengöring, peeling, portömning, brynformning, massage, mask samt avslutande produkter.
60 min.

575 kr

Ansiktsbehandling Ungdom (Utförs av: LENA BERG)

Behandling för alla under 20 år som behöver regelbunden djuprengöring.
Rengöring, peeling, portömning, mask & dagcreme.
45 min 

475 kr

Kemisk peeling (Utförs av: LENA BERG)

Upplever du att din hud har rynkor, pigmentförändringar och stora porer? Om du vill förbättra detta är kemisk peeling är bra metod. Resultatet vlir en synbar föryngring av din hud. Den blir slätare, lenare och får ett fräschare utseende.

Rekommenderas som kur 4-8 behandlingar .

995 kr

Kemisk peeling (Utförs av: LENA BERG)

Kur 4 behandlingar x 30 min

2995 kr
Facebook